Dziś Kolacja: paszteciki wieprzowe z liśćmi limonki i kolendrą

Dziś Kolacja: paszteciki wieprzowe z liśćmi limonki i kolendrą
Kolacja dziś wieczorem: paszteciki wieprzowe z liśćmi limonki i kolendry może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 599 kalorii, 28g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka boczku, kawałek imbiru wielkości kciuka, olej arachidowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziś Kolacja: wędzone paszteciki rybne z majonezem koperkowym, Dziś Kolacja: kurczak cytrynowy z sosem kolendrowym, oraz Kolacja: imbir i kolendra pieczone Tilapia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posiekać szalotki, chiles, czosnek, kolendra, i imbir. Liście limonki układamy jeden na drugim i zwijamy, a następnie drobno rozdrabniamy na krzyż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LimonkiLiście Limonki
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Przenieść wszystko do robota kuchennego i proces, aż dobrze wymieszane w pastę. Zeskrobać do miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Boczek pokroić na małe kawałki i przetworzyć na grubą papkę. Zeskrobać do tej samej miski z mieszaniną ziół i dodać mieloną wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać szczyptę soli i świeżego pieprzu i wymieszać składniki. Jeśli to możliwe, przechowywać w lodówce przez 30 minut, aby umożliwić smaki mieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Podzielić wieprzowinę na około 12 kulek mięsa, a następnie spłaszczyć na paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
6
Rozgrzać olej na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać paszteciki, gdy olej jest bardzo gorący i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż brązowy i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
8
Podawać z białym ryżem i chrupiącą sałatką lodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn