Ulubiony Tort Czekoladowo-Orzechowy

Ulubiony Tort Czekoladowo-Orzechowy
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 262 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz natychmiastową mieszankę puddingu waniliowego, ekstrakt z wanilii, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Czekoladowo-Orzechowy, Tort Czekoladowy Z Masłem Orzechowym, oraz Tort Czekoladowy Z Masłem Orzechowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
Płaszcz 2 9-calowy. okrągłe patelnie do pieczenia ze sprayem do gotowania; linia z woskowanym papierem. Papier posmarować sprayem do gotowania i posypać mąką; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. W małej misce połączyć mleko, substytut jajka, olej i wanilię; dodać do mieszanki mąki. Bić przez 2 minuty. Wymieszać z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut JajSubstytut Jaj
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać do przygotowanych patelni.
4
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków drucianych. Całkowicie Cool.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
W dużej misce ubić 1-3 / 4 szklanki mleka i budyniu przez 2 minuty; odstawić na 2 minuty lub do miękkości. W małym rondlu na małym ogniu wymieszaj masło orzechowe i pozostałe mleko, aż będzie gładkie. Złóż w budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Umieść dolną warstwę na talerzu do serwowania; połową nadzienia rozprowadź na warstwie ciasta; wierzch drugą warstwą i pozostałym nadzieniem. Schłodzić przez 1 godzinę lub do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Do polewy, w kuchence mikrofalowej, rozpuść czekoladę i masło; mieszaj do uzyskania gładkości. Wymieszać z cukrem cukierniczym i mlekiem do uzyskania gładkości. Schłodzić, aż do rozprowadzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
8
Lukier rozprowadzić na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn