Ulubione ciasto z rabarbarem babci

Ulubione ciasto z rabarbarem babci
Ulubione ciasto rabarbarowe babci to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 4 godziny i 30 minut. Jeśli masz rabarbar, mąkę, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto Z Rabarbarem I, oraz Rabarbar i krem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść rabarbar w jednej z przygotowanych skórek ciasta. Ubić razem jajka, cukier, śmietanę, ekstrakt waniliowy i mąkę, aż do równomiernego wymieszania; zalać rabarbarem. Użyj pozostałej skorupy ciasta, aby utworzyć kratę i umieścić na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
RabarbarRabarbar
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
3
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 minut, następnie zmniejszyć temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuować pieczenie 45 minut. Całkowicie schłodzić przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn