Ulubiona Zupa Z Soczewicy
Ulubiona zupa z soczewicy to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 40 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soczewicy, pietruszka, sok z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 87% to danie jest super. Spróbuj Ulubiona Zupa Z Kopru Włoskiego, Ulubiona zupa Jewel, oraz Moja Ulubiona Zupa Szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić soczewicę w szybkowarze i przykryć około 1 cala wody.
Dodać cebulę i olej, gotować przez 10 minut, a następnie wyłączyć ogień i Niech ustawić na 10 protokół.
Umieścić mieszaninę soczewicy, kminek i pieprz do robota kuchennego lub blendera i puree, aż będzie gładka.
Przełożyć przecieraną zupę do dużego garnka i powrócić do ciepła. Tak jak zupa jest gotowa do zagotowania dodać zupę cebulową wymieszać, mieszając, aż dobrze wymieszać. Gotować na wolnym ogniu, aż zupa uzyska gęstą kremową konsystencję.
Przed podaniem dodaj sok z cytryny i posiekaną natkę pietruszki dla odrobiny smaku i udekoruj.