Ulubiona słona fasolka szparagowa narzeczonego

Ulubiona słona fasolka szparagowa narzeczonego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać narzeczonego ulubioną pikantną zieloną fasolkę spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mieszankę serów, mielony pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Fasolka szparagowa ze słonym, Pikantna Zielona Fasola, oraz Fasolka szparagowa ze słonym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować i wymieszać boczek, cebula, i czosnek na dużej patelni na średnim ogniu, aż boczek właśnie zaczął brązowieć, o 8 protokół; wymieszać w occie balsamicznym, woda, sól, czarny pieprz, i zielona fasola. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować fasolkę szparagową, aż prawie cała ciecz wyparowała, o 10 protokół. Wymieszać w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Bułka TartaBułka Tarta
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
CzosnekCzosnek
BoczekBoczek
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć patelnię z ognia i posypać mieszanką włoskiego sera. Dostosuj sól i czarny pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ser WłoskiSer Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn