Ulubiona pizza Paschalna dla dzieci
Przepis na ulubioną pizzę Paschalną dla dzieci może z grubsza zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie 45 minut. To danie główne ma 280 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 1,51 USD za porcję. 361 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka oliwek, sosu do spaghetti, krakersów z macy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Ulubiona Zapiekanka dla dzieci, Ulubione ciastka dla dzieci, oraz Ulubione kotlety wieprzowe mojego dziecka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozłóż sos marinara na kawałkach Macy.
Sos pomidorowy posyp solą czosnkową i oregano. Przykryj serem, plasterkami pomidora i oliwkami.
Umieść pizze na arkuszach ciastek.
Piecz przez 5 minut w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) lub do stopienia sera.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Pizza działa naprawdę dobrze z winem Sangiovese, Shiraz i Barbera. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Możesz spróbować Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.
![Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone]()
Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone
"2000 Vino Nobile di Montepulciano Vigna Asinone pochodzi z winnicy na zboczu wzgórza na zachód od miasta. Jest to bez wątpienia najlepsze źródło superior Sangiovese. Ciemniejszy, bardziej rubinowy i czarniejszy w tonacji niż zwykłe butelkowanie, ciepły i dojrzały w aromacie z jagodami, wanilią i cynamonem z przodu i na środku, jego smaki są długie i skupione. Ciągłość przepływu przez podniebienie jest imponująca, wysoki poziom gęstości, a siła i elegancja w doskonałej równowadze. Giętkość sugeruje gotowość, która może być zwodnicza. Wino nadal będzie dobrze pić w latach 2012-2014."- Adwokat Wina