Ulubiona Holenderska Szarlotka
Przepis ulubiony Holenderski szarlotka jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako tani deser. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, jabłka tarta, skrobia kukurydziana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ulubiona Holenderska Szarlotka, Going Dutch: Apple-Spice Maślanka Dutch Baby, oraz Apple Dutch Baby (Lub Niemiecki Naleśnik Jabłkowy).
Instrukcje
W dużej misce, połączyć mąkę, brązowy cukier, owies i masło; odstawić 1 szklankę do polewy. Wciśnij pozostałą mieszaninę okruchów do nieoczyszczonej 9-calowej. talerz ciasta; odstawić.
Do napełniania połączyć cukier, skrobię kukurydzianą i wodę w dużym rondlu, aż będzie gładka; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia; wymieszać z jabłkami i wanilią.
Wlać do skorupy; top z zastrzeżoną mieszaniną okruchów.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa. Schłodzić na stojaku z drutu.