Ulubiona Holenderska Szarlotka

Ulubiona Holenderska Szarlotka
Przepis ulubiony Holenderski szarlotka jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako tani deser. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, jabłka tarta, skrobia kukurydziana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ulubiona Holenderska Szarlotka, Going Dutch: Apple-Spice Maślanka Dutch Baby, oraz Apple Dutch Baby (Lub Niemiecki Naleśnik Jabłkowy).

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć mąkę, brązowy cukier, owies i masło; odstawić 1 szklankę do polewy. Wciśnij pozostałą mieszaninę okruchów do nieoczyszczonej 9-calowej. talerz ciasta; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Do napełniania połączyć cukier, skrobię kukurydzianą i wodę w dużym rondlu, aż będzie gładka; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Zdjąć z ognia; wymieszać z jabłkami i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Wlać do skorupy; top z zastrzeżoną mieszaniną okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa. Schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn