Ulubiona Holenderska Szarlotka

Ulubiona Holenderska Szarlotka
Przepis ulubiony Holenderski szarlotka jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako tani deser. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, jabłka tarta, skrobia kukurydziana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ulubiona Holenderska Szarlotka, Going Dutch: Apple-Spice Maślanka Dutch Baby, oraz Apple Dutch Baby (Lub Niemiecki Naleśnik Jabłkowy).

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć mąkę, brązowy cukier, owies i masło; odstawić 1 szklankę do polewy. Wciśnij pozostałą mieszaninę okruchów do nieoczyszczonej 9-calowej. talerz ciasta; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Do napełniania połączyć cukier, skrobię kukurydzianą i wodę w dużym rondlu, aż będzie gładka; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć z ognia; wymieszać z jabłkami i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Wlać do skorupy; top z zastrzeżoną mieszaniną okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa. Schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn