Ultimate Backyard Burger

Ultimate Backyard Burger
Jeśli chcesz dodać więcej Amerykański przepisy do twojego pudełka z przepisami, Ultimate Backyard Burger może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1746 kalorii, 61g białka, oraz 132g tłuszczu. Za 6,04 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka musztardy w proszku, puree chipotle, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 45 minut. Z łyżką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Best Backyard Burger, LT Backyard Burger, oraz Nie Twój Przeciętny Burgerowy Grill Na Podwórku dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Podsmaż szalotki i czosnek na oliwie z oliwek na dużej patelni na małym ogniu, aż będą przezroczyste, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj miód i gotuj jeszcze przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
3
Dodaj pomidory, syrop kukurydziany, ocet, cukier i puree chipotle i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut. Zmiksuj miksturę w blenderze lub robocie kuchennym, dodając wywar warzywny, jeśli ketchup jest zbyt gęsty. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Chipotle Chile PureeChipotle Chile Puree
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Połącz sok z cytryny i żółtko w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Wymieszaj rzepak i oliwę z oliwek, a następnie powoli wlewaj, aż mieszanina będzie gęsta i zemulgowana. Alternatywnie można to zrobić w misce miksującej z trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dodaj musztardę, proszek musztardowy i sól i połącz. W razie potrzeby dopraw większą ilością soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Dla burgera: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podgrzej grill na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Posmaruj obie strony boczku wędzonym keczupem chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
7
Ułóż na blasze do pieczenia i piecz przez 15 do 20 minut, obracając w połowie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Delikatnie włóż masło do mielonego mięsa wraz z papryką i kminkiem. Uformuj mieszankę wołową w 6 pasztecików i obficie posyp obie strony solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
9
Posmaruj bułeczki brioche z każdej strony oliwą z oliwek i grilluj wnętrze na złoty kolor, 1 do 2 minut. Grilluj hamburgery do średnio wysmażonego, 3 do 4 minut z każdej strony. Po odwróceniu burgera Dodaj do każdego gruby plasterek sera i trzymaj pokrywę zamkniętą, aby się stopiła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka BriocheBułka Brioche
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Rozłóż musztardowe aioli z jednej strony bułek, a wędzony ketchup chili z drugiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
AioliAioli
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Ułóż hamburgery na serowej bułce do góry i posyp je 2 paskami boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym

Składniki

62 łyżki roztopionego masłagrube plastry artisanal American cheese (Znalezione w lokalnym sklepie z serami)grube plastry artisanal American cheese (Znalezione w lokalnym sklepie z serami)122 łyżki roztopionego masła1-1/2 szklanki startego sera cheddar potrójnie cheddar KRAFT® z nutą PHILADELPHIA®, podzielonego1-1/2 szklanki startego sera cheddar potrójnie cheddar KRAFT® z nutą PHILADELPHIA®, podzielonego6bułeczki briochebułeczki brioche1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.bardzo miękkie niesolone masło, stopionebardzo miękkie niesolone masło, stopione2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokrojone pomidory w puszkach, takie jak Bel Ariapokrojone pomidory w puszkach, takie jak Bel Aria1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepapryczka chipotle, grubo posiekanapapryczka chipotle, grubo posiekana2Batoniki toffi Heathchipotle pureechipotle puree1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposypki w różnych kolorach lub kolorowy cukierposypki w różnych kolorach lub kolorowy cukier12 łyżeczki czosnku w proszkudo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej1ciasteczka imbirowe, podzieloneciasteczka imbirowe, podzielone2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1kgsmielona wołowina (lub mieszanka mielonej wołowiny, mielonego mostka i mielonej jagnięciny)mielona wołowina (lub mieszanka mielonej wołowiny, mielonego mostka i mielonej jagnięciny)2Batoniki toffi Heath1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami6krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1Batoniki toffi Heathkrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calajasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoproszek musztardowy, taki jak Coleman ' sproszek musztardowy, taki jak Coleman ' s1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia6krewetki i żyłkiOliwa z oliwek, do szczotkowaniaOliwa z oliwek, do szczotkowania33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calauncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek6krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszalotka mielonaszalotka mielona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet sherryocet sherry6krewetki i żyłkiBulion warzywny, w razie potrzebyBulion warzywny, w razie potrzeby12 łyżeczki czosnku w proszkugorczyca żółtagorczyca żółta

Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger w menu? Spróbuj połączyć się z Merlotem, Malbecem i Zinfandelem. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Robert Mondavi Napa Valley Merlot z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs of Napa Valley, w tym dzielnice Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, przedłużona maceracja, dojrzewanie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jedną z naszych ulubionych par potraw jest pieczony indyk z nadzieniem z dzikich grzybów i orzechów włoskich. Pieczona udziec jagnięcy, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami lub grillowany schab również doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn