Need a pescatariańskie danie główne? Gotuj książkę: szybko utwardzony łosoś może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Mieszanka naprawdę oliwy z oliwek, małe liście selera, filet z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać koperek, można śledzić to danie główne z Malinowy Deser Czekoladowy Quesadilla # Choctoberfest jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gotuj książkę: szybkie Kimchi, Gotuj książkę: szybkie Sukiyaki, oraz Szybko Peklowany łosoś Sake z komosą ryżową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Cienko pokroić 1-funt filet z dzikiego łososia po przekątnej na duże, cienkie plastry.Obficie posypać solą Maldon lub inną łuszczącą się solą morską i zmielić pep-per na dużym talerzu. Ułóż plastry łososia w jednej warstwie na wierzchu soli i pieprzu, a następnie ponownie posyp solą i pieprzem. Rozsypać posiekanymi liśćmi koperku. Przykryj folią, naciskając ją bezpośrednio na łososia i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
(duża Tuba)
Koper
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
2
Zdjąć folię, skropić naprawdę dobrą oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i rozsypać pokrojoną cebulką i garścią drobnych liści selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Chleb Kanapkowy, Tostowy I Pokruszony
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
3
Podawać z cienko pokrojonym, maślanym pum-perniklem lub innym dobrym ciemnym chlebem.
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.