Cook The Book: Green Goddess Dressing is a bezglutenowe i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 2G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać scallion, musztarda dijon, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Green Goddess Dressing, Green Goddess Dressing, oraz Green Goddess Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym lub blenderze. połącz pietruszkę, czosnek, cebulkę, ocet, musztardę i pastę anchois, aż warzywa zostaną zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Anchois
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać majonez i śmietanę i dobrze zmiksować. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub na noc do opracowania smaków. Zużyć w ciągu 5 do 7 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę