Ugotuj książkę: Truskawkowe Risotto

Ugotuj książkę: Truskawkowe Risotto
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Gotować książkę: Truskawkowe Risotto może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 765 kalorii. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 100 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka masła, truskawek, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: szafranowe Risotto z pieczarkami, Ugotuj książkę: Risotto z pieczarkami, oliwkami i porami, oraz Ugotuj książkę: gazpacho Risotto z krewetkami czosnkowymi.

Instrukcje

1
Wlać wywar do garnka i doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Tymczasem połowę masła roztopić na innej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 5 protokół, lub aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać ryż i gotować, mieszając, aż wszystkie ziarna będą pokryte roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
5
Dodaj wino i gotuj przez 5 minut, lub aż alkohol wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać do ryżu chochlę gorącego wywaru i gotować mieszając, aż do wchłonięcia. Dalej dodawać wywar, kadzi na raz i mieszając, aż każdy dodatek zostanie wchłonięty. Zajmie to 18-20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
7
W międzyczasie odstawić kilka całych truskawek do dekoracji, a resztę rozgnieść w misce. Dziesięć minut przed zakończeniem czasu gotowania dodaj tłuczone truskawki do risotto. Gdy jest prawie gotowy, delikatnie wymieszaj śmietanę i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Podawać udekorowane zarezerwowanymi całymi truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn