Ugotuj książkę: Tarpon Springs Greckie burgery

Przepis gotuj książkę: Tarpon Springs Greckie hamburgery jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 654 kalorie, 32G białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liście mięty, grecką oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. 70 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ugotuj książkę: Paddington Burgers, Ugotuj książkę: ciecierzyca Sauté z greckim jogurtem, oraz Ugotuj książkę: hamburgery Japońskie z ketchupem Wasabi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć oliwę z oliwek, ocet, i sok z cytryny i ubijać do dobrze wymieszane.
Dodać oregano, czosnek, sól i pieprz i mieszać aż dobrze wymieszane.
Dodaj ogórki, oliwki i szalotki, dobrze wymieszaj, przykryj folią i pozostaw do marynowania przez około 1 godzinę.
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
W misce, połączyć wieprzowinę, cebulę, miętę i jogurt i wymieszać z rąk do dobrze wymieszać. Uformuj mieszaninę w 4 grube owalne paszteciki, umieść na stojaku patelni brojlerów i piecz około 4 cali od ciepła do ugotowania, około 8 minut z każdej strony.
Odcedzić ogórki, oliwki, i szalotki i służyć hamburgery gorące z odrobiną mieszanki łyżką na górze.