Ugotuj książkę: Sriracha Deviled Eggs
Gotuj książkę: Sriracha Deviled Eggs is a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 486 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, jajka ugotowane na twardo, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: jajka zapiekane z wędzonym łososiem, Ugotuj książkę: Sriracha Ceviche, oraz Ugotuj książkę: domowe Sriracha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podziel jaja na pół wzdłuż.
Usunąć żółtka. Za pomocą widelca rozbić żółtka w misce do mieszania. Wymieszać w majonez Sriracha, musztarda, sól,i pieprz, dobrze mieszając. Napełnij worek z ciastem wyposażony w końcówkę gwiazdki i wrzuć mieszaninę żółtkową z powrotem do białek. Top ze szczypiorkiem.
Podawać lub przykryć i natychmiast przechowywać w lodówce.
Na majonez Sriracha: w średniej misce, wymieszać wszystkie składniki. Możesz dostosować ilość soku z limonki, aby dostosować grubość do własnych upodobań. Przechowywać w lodówce szybko. Przechowywać w lodówce, w szczelnym pojemniku do 2 tygodni. Użyj jako spread lub sos do zanurzania w ulubionych przepisach, które wymagają majonezu.