Ugotuj książkę: Solony Karmel i kawałek orzecha włoskiego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj gotować książkę: Solony Karmel i kawałek orzecha włoskiego spróbuj. Ten przepis służy 12. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. 211 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, mąkę, łuszczącą się sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ugotuj książkę: solone karmelowo-słodko-gorzkie Trufle czekoladowe, Solony Karmel i masło orzechowe, oraz Ugotuj książkę: chleb z orzecha francuskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż naczynie do pieczenia papierem do pieczenia,aby końce zawiesiły się na 2 bokach. Lekko posmaruj pergamin nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Aby kruche, wymieszać mąkę, brązowy cukier, orzechy włoskie, i kokos razem w średniej misce. Wymieszać z solą, roztopionym masłem i wanilią. Wciśnij do przygotowanego naczynia do pieczenia cienką, równą warstwą.
Piec przez 15 minut, lub do złotego koloru.
Aby wykonać nadzienie, podczas gdy podstawa piecze wlać składniki nadzienia do małej patelni lub podwójnego kotła i ustawić na małym ogniu. Gotuj, stale ubijając, aż mieszanina się zagotuje.
Gotować przez około 5 minut, lub aż zgęstnieje i odciąga od boków patelni.
Wyjąć kruchą podstawę z piekarnika i wlać karmelowe nadzienie na wierzch.
Rozłóż równomiernie i włóż patelnię do lodówki, aby ostygła.
Aby warstwa czekolady, w małym rondelku połączyć czekoladę z masłem i olejem. Gotować na małym ogniu, aż stopi się i będzie gładka.
Dokładnie ubić, aby usunąć grudki, a następnie równomiernie rozprowadzić na schłodzonej warstwie karmelu.
Posypać lekko łuszczącą się solą morską i przechowywać w lodówce do utwardzenia czekolady.
Podawać w bardzo małych plackach; to jest bardzo bogate!