Ugotuj książkę: smażona Sałatka Halloumi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 15g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.36 za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 34 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, oliwę z oliwek, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ugotuj Książkę: Smażona Okra, Ugotuj książkę: smażone nadziewane oliwki, oraz Ugotuj książkę: Kurczak smażony z północy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Najpierw zrób opatrunek. Wymieszać miód, sok z cytryny, czosnek, płatki czerwonej papryki i sól, aż dobrze się połączą, a następnie ubić olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
W dużej misce, wrzucić razem cebulę, ogórek, pomidory, oliwki, mięta, i pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W małej misce, ubić razem mąkę, papryka, i trochę soli i pieprzu. Zwilż plastry halloumi lekko wodą, jeśli to konieczne, a następnie wciśnij je do przyprawionej mąki i strząśnij nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Kilka świeżych Liści Mięty
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzać olej na dużej patelni i smażyć plastry halloumi na średnim ogniu przez około 2 minuty z każdej strony, aż będą złociste i lekko miękkie w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kilka świeżych Liści Mięty
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wrzucić warzywa sałatkowe z sosem, odwracając je rękami, aby upewnić się, że wszystko jest lekko powlekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
6
Podzielić sałatkę między 4 talerze, umieścić 2 kawałki gorącego halloumi na każdym z nich i podawać natychmiast.