Gulasz Z Makaronem Po Włosku

Gulasz Z Makaronem Po Włosku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj włoskiego gulaszu z makaronem. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 390 kalorii, 27g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać ziemniaki, johnsonville łagodne linki kiełbasa, cukinia squash, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Gulasz Z Makaronem Po Włosku, Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa), oraz Gulasz Włoski.

Instrukcje

1
Kiełbasę ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić, pokroić w plasterki o średnicy 1/4 cala i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do KiełbasLinki Do Kiełbas
2
W dużym rondlu, podsmażyć cebulę na oleju do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać ziemniaki, marchew i nadal gotować przez około 1 minutę. Wymieszaj pomidory, wodę, makaron, cukinię i kiełbasę. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 6-8 minut lub aż makaron będzie miękki. Łyżkę dusić w miseczkach i posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
ZiemniakZiemniak
PomidorPomidor
CukiniaCukinia
MarchewMarchew
KiełbasaKiełbasa
MakaronyMakarony
WodaWoda
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Serw.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn