Ugotuj książkę: Sałatka z kapusty z prażonym kokosem

Gotuj książkę: Sałatka z kapusty z prażonym kokosem to wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 757 kalorii, 15g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 1596 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka oleju sezamowego, ml oliwy z oliwek, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać płatki kokosowe, można śledzić to danie główne z Schłodzone ciasto limonkowo-Kokosowe ze skórką Makadamia-kokosową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ugotuj książkę: tosty Marshmallow Shake, Ugotuj książkę: kandyzowane pekany i prażone orzechy włoskie, oraz Ugotuj książkę: makaron z natką pietruszki i sosem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° / 180°C za pomocą dwóch stojaków w górnej trzeciej części piekarnika.
W małej misce lub słoiku ubić lub wstrząsnąć oliwą z oliwek, olejem sezamowym i shoyu.
Umieścić jarmuż i kokos w dużej misce i wrzucić dobrze z około dwóch trzecich mieszaniny oliwy z oliwek.
Rozprowadzić jarmuż równomiernie na dwóch blachach do pieczenia.
Piec przez 12 do 18 minut, aż kokos będzie głęboko złoty kolor, rzucając raz lub dwa razy po drodze. Jeśli mieszanka jarmużu na górnej blasze do pieczenia zaczyna się zbyt rumiane, przenieść go do dolnej półki.
Wyjąć z piekarnika i przenieść mieszaninę jarmużu do średniej miski. Spróbuj. Jeśli uważasz, że potrzebuje trochę więcej opatrunku, dodać trochę i wrzucić.
Umieścić farro na półmisku i top z podrzuconym jarmużu.