Ugotuj książkę: Sałatka z kapusty z prażonym kokosem

Ugotuj książkę: Sałatka z kapusty z prażonym kokosem
Gotuj książkę: Sałatka z kapusty z prażonym kokosem to wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 757 kalorii, 15g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 1596 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka oleju sezamowego, ml oliwy z oliwek, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać płatki kokosowe, można śledzić to danie główne z Schłodzone ciasto limonkowo-Kokosowe ze skórką Makadamia-kokosową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ugotuj książkę: tosty Marshmallow Shake, Ugotuj książkę: kandyzowane pekany i prażone orzechy włoskie, oraz Ugotuj książkę: makaron z natką pietruszki i sosem orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° / 180°C za pomocą dwóch stojaków w górnej trzeciej części piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W małej misce lub słoiku ubić lub wstrząsnąć oliwą z oliwek, olejem sezamowym i shoyu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
ShoyuShoyu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umieścić jarmuż i kokos w dużej misce i wrzucić dobrze z około dwóch trzecich mieszaniny oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozprowadzić jarmuż równomiernie na dwóch blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Piec przez 12 do 18 minut, aż kokos będzie głęboko złoty kolor, rzucając raz lub dwa razy po drodze. Jeśli mieszanka jarmużu na górnej blasze do pieczenia zaczyna się zbyt rumiane, przenieść go do dolnej półki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Wyjąć z piekarnika i przenieść mieszaninę jarmużu do średniej miski. Spróbuj. Jeśli uważasz, że potrzebuje trochę więcej opatrunku, dodać trochę i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Umieścić farro na półmisku i top z podrzuconym jarmużu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
JarmużJarmuż
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn