Ugotuj książkę: Radicchio, indyk i sałatka z groszku śnieżnego

Gotuj książkę: Radicchio, indyk i sałatka z groszku śnieżnego to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 634 kalorie. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz groszek śnieżny, ocet z białego wina, jajka ugotowane na twardo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: Sałatka z kiełbasą z Radicchio i Frisée, Ugotuj książkę: Sałatka winogronowa, migdałowa i Radicchio z czarnymi oliwkami, oraz Gotuj książkę: Figa, Taleggio i Pizza Radicchio dla podobnych receptur.
Instrukcje
Groszek śnieżny blanszujemy na patelni z osoloną wrzącą wodą przez 3-4 minuty, aż będzie miękki, następnie odcedzamy i odstawiamy. Aby zrobić sos, połącz tuńczyka i majonez w misce, aż będzie kremowy, a następnie wymieszaj ocet i kapary.
Do salaterki włożyć indyka, radicchio i groszek śnieżny i wymieszać, następnie skropić oliwą z oliwek i lekko doprawić białym pieprzem.
Udekorować plastrami ugotowanych na twardo jajek, polać sałatką sosem z tuńczyka i podawać.