Ugotuj książkę: pieczona Czarna ryba z oliwkami i szałwią

Ugotuj książkę: pieczona Czarna ryba z oliwkami i szałwią
Ugotuj książkę: pieczona Czarna ryba z oliwkami i szałwią jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 910 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.35 za porcję. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką filety z czarnej ryby, pieprz, sól koszerną i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ugotuj książkę: smażone nadziewane oliwki, Ugotuj książkę: pieczeń żeberka wieprzowego z rozmarynem i szałwią, oraz Ugotuj książkę: Risotto z pieczarkami, oliwkami i porami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
2
Skropić 1 łyżkę oleju na dno blachy do pieczenia. Ułóż filety rybne, od strony skóry w dół, na patelni. Rybę obficie doprawić solą i pieprzem. Rozerwij liście szałwii na małe kawałki i posyp rybę. Oliwki rozsypać na wierzchu i wokół ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Skropić rybę pozostałymi 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
4
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz, aż ryba będzie po prostu nieprzezroczysta. 8 do 10 minut. Na rybę wycisnąć sok z cytryny i polać filet pieprzem tureckim (Urfa) lub Aleppo. W razie potrzeby zakończyć lekką mżawką dobrego oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz AleppoPieprz Aleppo
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn