Ugotuj książkę: pieczenie pomidorów i kiełbasek z czereśni

Ugotuj książkę: pieczenie pomidorów i kiełbasek z czereśni
Gotuj książkę: pieczenie pomidorów i kiełbasek z czereśni to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 932 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.84 za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jeśli masz ocet balsamiczny, oregano, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Kiełbasa wieprzowa Spiedini z Bocconcini i pomidorkami koktajlowymi, Ugotuj książkę: Sałatka z pomidorów wiśniowych i tofu, oraz Ugotuj książkę: Słodka włoska kiełbasa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. umieść pomidory, gałązki ziół, oregano, czosnek i kiełbaski na dużej patelni i dobrze skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i octem balsamicznym i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić razem, a następnie upewnić się, że kiełbaski są na górze i pop patelnię do piekarnika na pół godziny. Po tym czasie wstrząśnij i odwróć kiełbaski. Wróć do piekarnika na 15 do 30 minut, w zależności od tego, jak złote i lepkie lubisz kiełbaski.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Jeśli sos jest zbyt cienki, podnieś kiełbaski i umieść patelnię na piecu, aby ugotować ją do konsystencji, którą lubisz, a następnie włóż kiełbaski z powrotem. Sprawdź przyprawy i podawaj z dobrym, ciepłym chlebem lub z puree ziemniaczanym, ryżem lub polentą, zieloną sałatką i lampką dobrego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Groszek Goya®Groszek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn