Ugotuj książkę: Maryland Crab Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 2,57 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz fasolkę lima, ziemniaki, fasola w kostkę, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Maryland Crab Soup, Maryland Crab Soup, oraz Maryland Crab Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na patelni, gotować boczek i cebulę na średnim ogniu, mieszając, aż do połowy gotowane i jeszcze nie chrupiące, o 8 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W dużym garnku dodać wodę i pomidory i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodaj żywe kraby i gotuj przez 12 minut.
4
Usunąć kraby i odstawić do ostygnięcia. (Jeśli używasz tusz, zostaw je w doniczce.) Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
W międzyczasie wyjąć mięso z krabów i odstawić. Ponieważ jest to tajemniczo skomplikowane, chyba że jesteś z Maryland, zapoznaj się z poniższymi instrukcjami, aby uzyskać wskazówki dotyczące skorupy kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Po zupa została na wolnym ogniu przez 1 godzinę, dodać seler, kukurydza, fasola szparagowa, groch, fasola lima, ziemniaki, Old Bay przyprawa, czerwone płatki chile, I zarezerwowane boczek i cebula; jeśli używałeś tusze kraba i muszle, przecedzić zupę przed dodaniem warzyw i wyrzucić muszle. Dusić, aż warzywa są gotowane, o 30 protokół. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Old Bay
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.