Ugotuj książkę: Maryland Crab Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 2,57 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz fasolkę lima, ziemniaki, fasola w kostkę, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Maryland Crab Soup, Maryland Crab Soup, oraz Maryland Crab Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na patelni, gotować boczek i cebulę na średnim ogniu, mieszając, aż do połowy gotowane i jeszcze nie chrupiące, o 8 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
W dużym garnku dodać wodę i pomidory i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Dodaj żywe kraby i gotuj przez 12 minut.
4
Usunąć kraby i odstawić do ostygnięcia. (Jeśli używasz tusz, zostaw je w doniczce.) Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
W międzyczasie wyjąć mięso z krabów i odstawić. Ponieważ jest to tajemniczo skomplikowane, chyba że jesteś z Maryland, zapoznaj się z poniższymi instrukcjami, aby uzyskać wskazówki dotyczące skorupy kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Po zupa została na wolnym ogniu przez 1 godzinę, dodać seler, kukurydza, fasola szparagowa, groch, fasola lima, ziemniaki, Old Bay przyprawa, czerwone płatki chile, I zarezerwowane boczek i cebula; jeśli używałeś tusze kraba i muszle, przecedzić zupę przed dodaniem warzyw i wyrzucić muszle. Dusić, aż warzywa są gotowane, o 30 protokół. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Old Bay
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
(zalecany: Sos A1)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Krab
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(dostosuj Według Własnego Gustu)
7
Dodać zarezerwowane mięso kraba i dodać świeże mięso pazurów, wymieszać i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Jak wybrać kraby
9
Odkręć pazury i nogi.
10
Umieść kraba na plecach i zdejmij fartuch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
11
Wytnij dolną skorupę tuż pod ustami nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
12
Usunąć i wyrzucić gąbczaste białe skrzela, które są niejadalne.
13
Połów ciała kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
14
Odkręć płetwy grzbietowe.
15
Złamać pazury młotkiem, aby usunąć mięso pazurów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
16
Usuń mięso z innych części za pomocą orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.