Ugotuj książkę: makaron z natką pietruszki i sosem orzechowym

Ugotuj książkę: makaron z natką pietruszki i sosem orzechowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 864 kalorii, 19g białka, oraz 49g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 17 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś liście pietruszki, czosnek, spaghetti i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ugotuj Książkę: Tradycyjny Irlandzki Boczek, Kapusta I Sos Pietruszkowy, Ugotuj książkę: jajka gotowane w sosie pomidorowym na kuskusie z Oregano i pietruszką, oraz Ugotuj książkę: makaron Farro z pikantnym sosem pomidorowym Salami i świeżą miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do sosu: za pomocą moździerza i tłuczkiem zmiażdżyć czosnek, orzechy włoskie i dużą szczyptę soli.
Dodać natkę pietruszki garść na raz i kontynuować kruszenie i mielenie tłuczkiem, aby uzyskać drobną pastę.
Dodać ser, zgniatając go do pasty.
Mżawka w oleju w cienkim, stałym strumieniu, stale mieszając drewnianą łyżką. SOS doprawić solą. To sprawia, że o 1 szklanka sosu.
Aby sos w blenderze( lub robocie kuchennym): zmielić czosnek, orzechy włoskie, dużą szczyptę soli, pietruszkę i 1/2 szklanki oleju w blenderze, aż będzie gładka.
Przełożyć sos do miski i wymieszać z serem i pozostałą oliwą.SOS doprawić solą.
Gotować spaghetti w dużym garnku z wrzącej osolonej wody na średnim ogniu, aż tylko gotowane przez, o 12 protokół.
Odcedzić makaron, rezerwując 1/4 szklanki wody do gotowania. Makaron wrzucić do dużej miski z sosem, poluzować sos z niektórych zastrzeżone wody do gotowania.
Podawać z tartym Parmigiano-Reggiano, jeśli chcesz.