Ugotuj książkę: Irish Porter Cake

Ugotuj książkę: Irish Porter Cake
Przepis gotuj książkę: Irish Porter Cake jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do dzień św. Patryka. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz masło, wiśnie, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ugotuj książkę: Irlandzkie ciasto jabłkowe, Ugotuj Książkę: Tradycyjny Irlandzki Boczek, Kapusta I Sos Pietruszkowy, oraz Ugotuj książkę: ciasto morelowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż 9-calową okrągłą patelnię z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Roztopić masło, cukier i stout w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
StoutStout
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodać skórkę pomarańczową i owoce i obrać ze skórki (z wyjątkiem wiśni). Doprowadzić mieszaninę do wrzenia przez 3 do 4 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
4
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia, aż będzie letni.
5
Mąkę, sodę oczyszczoną i wymieszaną przyprawę przesiać do miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Mieszana PrzyprawaMieszana Przyprawa
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Dodać mieszankę owoców do mąki i dodać wiśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
7
Jajka ubić; dodawać stopniowo, równomiernie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Piec w piekarniku przez około 1 godzinę i 10 minut. Jeśli chcesz, gdy ciasto jest ugotowane, możesz zalać nim 4 łyżki stołowe stout. Przechowywać ciasto przez 2 do 3 dni przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
StoutStout
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn