Ugotuj książkę: Grillowana soczewica

Ugotuj książkę: Grillowana soczewica
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj gotować książkę: Grillowana soczewica spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 409 kalorii, 17g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.08 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, cebulę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. 101 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ugotuj książkę: soczewica z pancettą, Gotuj książkę: podstawowe soczewica Francuska, oraz Ugotuj książkę: soczewica z prażonymi burakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz soczewicę, 4 szklanki wody i cały (obrany) ząbek czosnku w rondlu lub piekarniku holenderskim i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 30 do 35 minut, aż soczewica są miękkie, ale nadal utrzymują swój kształt. Pod koniec gotowania dodać 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedzić soczewicę, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania, i wyrzucić ząbek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
SoczewicaSoczewica
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Umyć i wysuszyć garnek używany do gotowania na wolnym ogniu soczewicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Rozgrzać oliwę w garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodaj cebulę i czosnek mielony, i smażyć, aż miękkie i lekko rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać słodkie ziemniaki i gotować, aż zmiękną, 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
7
Mieszać w cayenne i imbir. Następnie dodać ketchup, musztarda, brązowy cukier, ocet, sos Worcestershire, Jeśli za pomocą, a pozostałe 1 1/2 łyżeczki soli. Przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
RamięRamię
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
8
Dodaj soczewicę i zarezerwowaną wodę do gotowania do garnka. Gotować na wolnym ogniu, aż sos pokryje soczewicę i mieszanina nie jest już zupy. Smak dla równowagi smaków, dodając więcej brązowego cukru lub octu, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
SoczewicaSoczewica
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia34
Magazyn