Ugotuj książkę: doskonała ryba panierowana smażona na patelni

Ugotuj książkę: doskonała ryba panierowana smażona na patelni
Gotuj książkę: doskonała ryba panierowana smażona na patelni to pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 62g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 699 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz świeże bułki tartej, sól morska i pieprz, kliny cytryny i gałązki pietruszki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ugotuj książkę: Perfect Pot Roast, Ugotuj książkę: doskonały sos z indyka, oraz Jak gotować: Ovo-wegetariańska smażona panierka okra dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozbić jajka w dużej płytkiej misce, dodać mleko i dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozłóż mąkę i okruchy w dwóch oddzielnych miseczkach lub talerzach na ciasto. Ustaw stojak z drutu na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Filety rybne przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem. Pogłębiać jeden filet w mące, podnieść go, strącić nadmiar mąki i umieścić filet w myciu jaj, upewniając się, że cały filet jest pokryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filety RybneFilety Rybne
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Wyjąć filet z mycia jaj, pozwalając nadmiar kapać; umieścić w okruchach. Delikatnie naciśnij okruchy na rybę po obu stronach, pokrywając ją całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Przelej panierowany filet do regału chłodzącego; powtórz proces z pozostałymi filetami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6
Umieść dobrze przyprawione 12-calowa Patelnia żeliwna na średnim ogniu; ciepło przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj olej i masło do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Posyp kilka okruchów na patelnię, aby sprawdzić temperaturę-powinny skwierczeć, gdy trafią w tłuszcz. Opuść filety rybne na gorący tłuszcz, który powinien dotrzeć do połowy boków ryby. Gdy tylko okruchy zaczną ciemnieć, zmniejsz trochę ciepło. Kluczem jest nawet gotowanie, tak, że po włączeniu filety, są one idealne złoty brąz. Zajmie to około 3 do 4 minut na stronę; im grubsza ryba, tym wolniej należy ją gotować-w razie potrzeby nieco obniżyć temperaturę. Obrócić filety; gotować 3 do 4 minut więcej, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać trochę więcej oleju i masła do patelni, jeśli wydaje się suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Za pomocą szpatułki z rowkiem przenieś ryby na pojedyncze talerze lub talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
11
Podawać udekorowane cytrynowymi klinami i gałązkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn