Ugotuj książkę: chrupiąca smażona Okra

Ugotuj książkę: chrupiąca smażona Okra
Ugotuj książkę: Crisp Fried Okra może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ocet winny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ugotuj Książkę: Smażona Okra, Ugotuj książkę: boczek jabłkowy (lub gruszkowy) chrupiący, oraz Ugotuj Książkę: Miodowe Chrupiące Ciasto Jabłkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać olej w 12-calowej żeliwnej patelni lub 3-quart emaliowanej żeliwnej zapiekance, aż temperatura na termometrze cukierkowym odczyta stopnie 375.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
W dużej misce, ubij razem jajka i mleko, aż będą dobrze połączone, o 1 minutę. W średniej misce, przesiać mąkę kukurydzianą, mąkę, sól i pieprz razem dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać okra do mieszaniny jaj i wrzucić, aż będzie równomiernie pokryte. Rozrzucić połowę pogłębiarki na okrze i wrzucić do herbu. Rozrzuć pozostałą pogłębiarkę na okrze i wrzuć ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Przenieść około jednej trzeciej okra do oleju z łyżką szczelinową i smażyć partiami, obracając w razie potrzeby łyżką, aż plastry będą złote na całej powierzchni, około 2 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść okra na talerz wyłożony podwójną grubością ręczników papierowych. Po wyssaniu, przenieść do ceramicznego naczynia, które dobrze trzyma ciepło i umieścić w piekarniku, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
W razie potrzeby okra z płatkami czerwonej papryki i solą morską, a gdy podasz, przełóż krążek octu pieprzowego wokół stołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
8
Ocet Pieprzowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
9
- sprawia, że 2 filiżanki -
10
Czas: 2 minuty na przygotowanie, 24 godziny na schłodzenie
11
Lejkiem wlać ocet do krążka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
LejekLejek
12
Dodaj chiles i użyć pałeczki lub uchwyt drewnianej łyżki zanurzyć je, jeśli to konieczne. Zakryć krążek i włożyć do lodówki. Ocet będzie dobrze podawać w ciągu 24 godzin i będzie przechowywać przez miesiące w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Galaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na NosGalaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na Nos
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn