Ugotuj książkę: Carpaccio z polędwicy wołowej z tymiankiem
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne fodmap i דל פחמימות,zne danie główne? Gotuj książkę: Carpaccio z polędwicy wołowej z tymiankiem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na $4.79 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Jeśli masz rukolę, parmezan, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Arbuz, lemoniada i jagodowe lody jako deser. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: polędwica wołowa z Roladkami chrzanu i rukoli, Ugotuj książkę: pieczona polędwica wołowa z sosem maślanym z czerwonego wina, oraz Ugotuj książkę: pieczeń wieprzowa z tymiankiem i pietruszką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmielić ziarna pieprzu i wymieszać z 1/2 łyżeczki soli i tymianku.
Polędwicę lekko natrzeć oliwą z oliwek, a następnie wcierać mieszankę pieprzu w wołowinę.
Rozgrzać patelnię grillową do bardzo gorącej i podsmażyć wołowinę ze wszystkich stron. Super.
Użyj długiego, ostrego noża, aby pokroić wołowinę tak cienko, jak to możliwe.
Umieść plastry na desce i naciśnij płaskim ostrzem noża, aby przedłużyć każdy kawałek.
Przykryj zimny talerz wołowiną. Doprawić i skropić sokiem z 1/2 cytryny.
Ogol parmezan. Wrzucić rukolę z oliwą z oliwek i trochę więcej soku z cytryny. Liście rozsypać na wołowinie, a następnie na wierzch położyć wióry parmezanu.
Skropić oliwą z oliwek i podawać z cytryną.