Ugotuj książkę: bułeczki z pastą migdałową

Ugotuj książkę: bułeczki z pastą migdałową
Gotuj książkę: bułeczki z pastą migdałową mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka plus 1/8 łyżeczka soli, jajko, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: Grand Central Bakery Scones, Ugotuj książkę: migdałowe Biscotti, oraz Ugotuj książkę: ciasto migdałowe z orzechów sosny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Ułóż dwie blachy do pieczenia razem i ułóż górną część papierem do pieczenia. W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. Używając dużych otworów na tarce pudełkowej, zetrzyj pastę migdałową, a następnie masło bezpośrednio na suche składniki. Pastę migdałową i masło pokroić na suche składniki, aż pozostanie kilka grudek wielkości grochu. Wymieszaj wiśnie lub mini czekoladowe chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Chocolate ChipsMini Chocolate Chips
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W osobnej małej misce ubij razem ciężką śmietanę, jajko i ekstrakty. Widelcem stopniowo mieszaj wystarczającą ilość płynu, aż mieszanina zacznie się łączyć, zachowując około 1 łyżkę płynu, aby umyć wierzchołki bułeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Obróć ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni i bardzo delikatnie wklep w 8-calowy okrągły o wysokości 1 1/2 cala. Za pomocą noża szefa kuchni lub skrobaka. ciasto pokroić na 8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
4
Przenieść kliny do blachy do pieczenia, odstęp bułeczki co najmniej 1 cal od siebie. Lekko posmaruj czubki bułeczek z zarezerwowaną mieszanką jajko-śmietaną i obficie posyp cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Piec w górnej trzeciej części piekarnika przez 15 do 18 minut lub aż blaty będą złote.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Przenieś bułeczki do drucianego stojaka, aby lekko ostygły, 3 do 4 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn