Ugotuj książkę: Blinty z kozim serem
Ugotuj książkę: Blintzes z kozim serem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 19g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka soli, żółtka, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 60 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: kozie sery duszki, Ugotuj książkę: ciasteczka z kozim serem, oraz Ugotuj książkę: ravioli z cytryną i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wir dwa jajka i mleko w blenderze (najlepiej) lub robocie kuchennym wyposażonym w ostrze do krojenia, aż będzie kremowy.
Dodać mąkę i sól; zmiksować lub przetworzyć na gładką masę.
Lekko nasmarować 8-calowy (20-cm) nonstick patelnia z odrobiną masła na niektórych wacikiem się ręcznik papierowy. Ustaw patelnię na średnim ogniu, pozwól jej trochę się rozgrzać, a następnie wlej 2 łyżki ciasta mącznego. Obracaj i potrząśnij patelnią, aby ciasto równomiernie pokrywało jej dno. Gotować, aż zestaw, o 30 sekund. Odwróć krepę, a następnie gotuj przez kolejne 30 sekund, aż będzie jędrna.
Przenieś krepę z patelni na talerz lub deskę do krojenia; przykryj czystym ręcznikiem kuchennym. Masło patelnia ponownie, dodać 2 Więcej łyżki ciasta, i iść dalej, powtarzając ad nauseam, aż masz 16 naleśniki.
Do nadzienia wymieszaj świeży chèvre lub miękki kozi ser, żółtko jaja, cukier i wanilię w dużej misce, aż będzie kremowy. Ustaw jedną z naleśników na powierzchni roboczej, kopiec 2 łyżeczki tej mieszanki sera w środku krepy, spłaszczyć nadzienie trochę, złóż dwie strony krepy na lewo i prawo nad nadzieniem, złóż dno, najbliższą ci część. Teraz zwiń naleśnik z dala od ciebie, aby złożyć się w małą paczkę. Odstawić pod czystym ręcznikiem kuchennym i kontynuować napełnianie wszystkich naleśników.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać 2 łyżki masła i około połowy blintów. Smażyć je z obu stron, aż chrupiące i brązowe, o 4 protokół w całości, obracając raz.
Przenieść je do półmiska, dodać pozostałe 2 łyżki masła do patelni,i smażyć resztę.