Ugotuj książkę: BBQ Jalapeño Poppers
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać gotować książkę: BBQ Jalapeño Poppers spróbować. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 26 centów za porcję. 57 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka boczku, jalapeños, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: frytki z serem Jalapeño, Ugotuj książkę: Jalapeño-Cheddar-muffiny kukurydziane, oraz Ugotuj książkę: Fettuccine z krewetkami skalnymi, kukurydzą i Jalapeno.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 135°.
Zacznij od cięcia jalapeños na pół wzdłuż. Staraj się utrzymać ich łodygi nienaruszone. W ten sposób wyglądają ładniej.
Łyżką zeskrobać nasiona i jasne błony. Pamiętaj: ciepło pochodzi z nasion i błon, więc jeśli możesz poradzić sobie z skwierczeniem, zostaw część z nich nienaruszoną.
Następnie napełnij każdą wydrążoną połowę jalapeño mieszaniną sera.
Owinąć plastry boczku wokół każdej połowy, pokrywając jak najwięcej powierzchni. Należy uważać, aby nie rozciągnąć boczek zbyt mocno wokół jalapeño, jak boczek skurczy się, jak gotuje.
Posmaruj powierzchnię boczku ulubionym sosem barbecue. Chutney lub galaretka morelowa też działa dobrze!
Zabezpieczyć jalapeños z wykałaczkami i pop je w piekarniku na 1 godzinę, lub aż boczek skwierczy.