Ugotuj książkę: BBQ Jalapeño Poppers

Ugotuj książkę: BBQ Jalapeño Poppers
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać gotować książkę: BBQ Jalapeño Poppers spróbować. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 26 centów za porcję. 57 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka boczku, jalapeños, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: frytki z serem Jalapeño, Ugotuj książkę: Jalapeño-Cheddar-muffiny kukurydziane, oraz Ugotuj książkę: Fettuccine z krewetkami skalnymi, kukurydzą i Jalapeno.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 135°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Zacznij od cięcia jalapeños na pół wzdłuż. Staraj się utrzymać ich łodygi nienaruszone. W ten sposób wyglądają ładniej.
3
Łyżką zeskrobać nasiona i jasne błony. Pamiętaj: ciepło pochodzi z nasion i błon, więc jeśli możesz poradzić sobie z skwierczeniem, zostaw część z nich nienaruszoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Następnie napełnij każdą wydrążoną połowę jalapeño mieszaniną sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
5
Owinąć plastry boczku wokół każdej połowy, pokrywając jak najwięcej powierzchni. Należy uważać, aby nie rozciągnąć boczek zbyt mocno wokół jalapeño, jak boczek skurczy się, jak gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
6
Posmaruj powierzchnię boczku ulubionym sosem barbecue. Chutney lub galaretka morelowa też działa dobrze!
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
7
Zabezpieczyć jalapeños z wykałaczkami i pop je w piekarniku na 1 godzinę, lub aż boczek skwierczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn