Ugotuj książkę: ciasto z konikiem polnym

Ugotuj książkę: ciasto z konikiem polnym
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 411 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, crème de cacao, crème de menthe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Upiecz książkę: kraty z konikiem polnym, Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, oraz Ugotuj książkę: PBJ dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać mleko w rondlu na średnim ogniu do ogrzania, a następnie dodać pianki można nadal gotować i mieszać, aż pianki są stopione i mieszanina jest gładka. Chłodny do lata.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać Likiery i dobrze wymieszać, a następnie wymieszać w kropli lub dwóch zielonych barwników spożywczych, jeśli chcesz. Złóż bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fioletowe PosypkiFioletowe Posypki
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
3
Rozprowadzić nadzienie w skorupie i zamrozić na 3 lub 4 godziny, aż będzie twarde, przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Ciasto Z Ciasteczkami Czekoladowymi
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Czekoladowe OkruchyCiasto Czekoladowe Okruchy
5
- tworzy jedną grubą skorupę 9-calową lub jedną cienką skorupę 10-calową -
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
7
Połączyć okruchy i masło i dobrze wymieszać. Mocno i równomiernie wcisnąć mieszaninę do 9-lub 10-calowej płytki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
8
Piec przez 8 do 10 minut, aż skórka ciemnieje do głębszego (prawie czarnego) brązu, a następnie schłodzić na stojaku z drutu przez co najmniej 30 minut przed nadzieniem. Skorupę tę można przygotować dzień wcześniej i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn