Udka Z Kurczaka Teriyaki
Udka z kurczaka Teriyaki wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: zieloną cebulę, imbir, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Udka Z Kurczaka Teriyaki, Udka Z Kurczaka Teriyaki, oraz ananas teriyaki udka z kurczaka.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w misce. Rezerwa 1/4 szklanki mieszanki teriyaki do makaronu. Kurczaka opłukać zimną wodą, osuszyć i ułożyć na naczyniu do pieczenia.
Obie strony kurczaka posmarować mieszaniną teriyaki, doprawić solą i pieprzem.
Piec w temperaturze 425 przez 10 minut lub do momentu, aż soki będą jasne, fastrygowanie po 5 minutach.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając groszek na 1 do 2 minut przed końcem czasu gotowania.
Odcedzić makaron i groszek, spłukać pod zimną wodą i dokładnie odcedzić.
Przenieść do naczynia i wrzucić zarezerwowane 1/4 szklanki mieszanki teriyaki. Kurczaka pokroić w plasterki i równomiernie podzielić na makaron; w razie potrzeby udekorować.