Udka Z Kurczaka Paprykowe
Przepis na udka z kurczaka z papryką można przygotować w około 1 godzinę i 5 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 26 g białka , 12 g tłuszczu i łącznie 334 kalorie . Ten przepis służy 8 osobom. Za 1,17 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako danie główne. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, grzybów, pietruszki i mąki. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 47% , to danie jest solidne. Wypróbuj paprykę na udka z kurczaka , paprykę na udka z kurczaka i paprykę na udka z kurczaka, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W małym rondlu rozpuść masło na średnim ogniu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z mąką, papryką i przyprawą do drobiu.
Posyp kurczaka solą i pieprzem; umieścić w nienasmarowanym 13-calowym. x 9 cali naczynie do pieczenia.
Rozsmaruj mieszaninę masła na kurczaku.
W misce wymieszaj zupę i mleko; wymieszać z grzybami.
Piec pod przykryciem w temperaturze 350° przez 35 minut. Odkryć; piecz jeszcze 15-20 minut lub do momentu, gdy termometr włożony do kurczaka będzie wskazywał 180°.
Posyp natką pietruszki. Jeśli chcesz, podawaj z ryżem.