Udka Z Kurczaka Miodowo-Orzechowego

Udka z kurczaka miodowo-orzechowego mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 895 kalorii, 41g białka, oraz 57 g tłuszczu każdy. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ząbków czosnku, mielony pieprz, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Udka Z Kurczaka Miodowo-Orzechowego, Udka Z Kurczaka Miodowo-Sojowego, oraz Miód Przyprawa Udka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki; posypać równomiernie kurczaka w płytkim naczyniu. Wymieszać 1/2 szklanki miodu, 1/2 szklanki musztardy i czosnku; zalać kurczakiem. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę. Dredge kurczaka w orzechach pekan; umieścić na lekko nasmarowanym stojaku w folii aluminiowej wyłożonej brojlerów patelni.
Piec w 375 przez 40 minut lub do kurczak jest gotowy.
Wymieszać razem pozostałe 1/4 szklanki miodu, pozostałe 1/4 szklanki musztardy, i curry; podawać sos z kurczakiem.
Dekoruj w razie potrzeby.