Ubrane porady dotyczące wołowiny

Ubrane porady dotyczące wołowiny
Dressed-Up Beef Tips mogą być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 porcji. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 11 g białka i 14 g tłuszczu. Za 68 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup skrobię kukurydzianą, fasolkę szparagową, masło i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i דל פחמימות,zną. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 25%, to danie nie jest tak wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Porady z wołowiną z sosem, Porady z wołowiną na ziemniakach i Porady z wołowiną La Concha.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, bulion i wino, aż uzyskasz gładką masę; odłożyć na bok. Na dużej patelni podsmaż fasolę, marchewkę i cebulę na maśle przez 3-4 minuty lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj końcówki wołowiny; przegrzać. Wymieszaj bulion i dodaj do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje. Wymieszać z pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn