Tłuczona Rutabaga ze śmietaną i koperkiem
Puree Rutabaga z kwaśną śmietaną i koperkiem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 40 centów za porcję. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz rutabagas, sól i pieprz, koperek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Spróbuj Koper - Śmietana Puree Ziemniaczane, Chleb Śmietanowo-Koperkowy, oraz Kurczak z kwaśną śmietaną ' n ' Dill dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować posiekaną rutabagę do miękkości: pokrojoną rutabagę przykryć około 1 cala zimnej wody i doprowadzić do wrzenia.
Dodać dużą szczyptę soli i gotować do miękkości, o 30-40 protokół.
Odcedzić i powrócić brukiew do garnka.
Niech pary, a następnie zacieru: zmniejszyć ogień do niskiej i niech rutabaga pary na minutę lub dwie. Mash z masherem ziemniaczanym.
Dodać masło, śmietanę, sól i pieprz do smaku. Tuż przed podaniem wymieszaj posiekany koperek lub szczypiorek.