Tęczowe Ciasteczka

Tęczowe Ciasteczka
Tęczowe ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 180 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pastę migdałową, gładki dżem morelowy, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tęczowe Ciasteczka, Tęczowe Ciasteczka, oraz Tęczowe Ciasteczka Jajeczne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Specjalny sprzęt: będziesz potrzebował trzech 9-na-12-calowych galaretek lub obramowanych blach do pieczenia, aby zrobić te warstwowe ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Będziesz potrzebował trzech 9-na-12-calowych galaretek lub obramowanych blach do pieczenia, aby zrobić te warstwowe ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Prep Patelnie: stanowisko stojaki w górnej i dolnej części piekarnika; rozgrzać do 350 stopni F. masło i mąka trzy 9-przez-12-calowe galaretki roll patelnie lub obramowane blachy do pieczenia i linii z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Połącz pastę migdałową i 3/4 szklanki plus 2 łyżki cukru w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2
Wymieszać na średniej prędkości, aż mieszanina będzie w drobnym kruszy. Beat w 2 1/2 kije masła, kilka sztuk na raz, aż dobrze połączone. Ubić żółtka, po kolei, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
3
Przesiać 2 szklanki mąki na arkuszu pergaminu i posypać solą na wierzchu; dodać do miski miksera i ubić, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W czystej misce ubijamy białka do uzyskania piany; podczas ubijania powoli dodajemy pozostałe 2 łyżki cukru i ubijamy do uzyskania jędrnych szczytów (lub mikserem ręcznym). Złóż około jednej trzeciej mieszaniny białka jaj do ciasta za pomocą gumowej szpatułki, a następnie delikatnie złóż resztę. Ciasto powinno być puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Pokoloruj ciasto: podziel ciasto równomiernie między 3 miseczki. Wymieszać wystarczającą ilość czerwonego barwnika spożywczego do 1 miski, aby uzyskać głęboki kolor łososia. Wymieszać tyle zielonej żywności barwiących do innej miski, aby średni zielony kolor. Pozostaw trzecią miskę bez koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Przenieść ciasto do przygotowanych patelni (po jednej patelni na każdy kolor). Zanurz szpatułkę offsetową w wodzie i rozprowadź ciasto na krawędzi każdej patelni, wygładzając wierzchołki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Piec, zmieniając pozycję patelni w połowie, aż ciasta zostaną ugotowane i zaczną brązowieć na brzegach, 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia w patelniach na stojakach z drutu.
1
Połowę dżemu równomiernie rozprowadzić na zielonej warstwie ciasta prawie do samego końca. Odkręć gładką warstwę ciasta, odwracając ją na inną patelnię lub deskę do krojenia; odkleić pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Ostrożnie przesuń gładką warstwę na zieloną warstwę (w razie potrzeby użyj szerokiej szpatułki przesuniętej, aby ci pomóc).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
3
Rozłóż pozostały dżem na gładkiej warstwie. Odblokuj czerwoną warstwę ciasta i przesuń ją na gładką warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
4
Przykryj ciasto folią i wierzch jedną z pustych patelni; umieść kilka ciężkich puszek na górze, aby zważyć warstwy. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1
Wyjmij puszki i folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Umieść deskę do krojenia na wierzchu ciasta i Odwróć, aby rozpakować ją na desce do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Usuń pergamin z górnej części zielonej warstwy.
4
Przyciąć ciasto: przyciąć boki nożem, aby proste krawędzie. Spryskaj stojak z drutu sprayem do gotowania; Ustaw stojak na blasze do pieczenia. Ostrożnie wsuń ciasto na stojak, używając szerokiej szpatułki przesuniętej, aby pomóc, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Przykryć czekoladą: roztopić czekoladę w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z gotującą się wodą; zalać ciasto. Zanurz szpatułkę offsetową w gorącej wodzie i wygładź górę i boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Ustaw lekko. Zeskrobać faliste linie do czekolady widelcem; ostudzić jeszcze kilka minut, aż czekolada jest w większości zestaw, ale nadal lekko lepki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
7
Pokrój na kawałki: Przesuń ciasto z powrotem na deskę do krojenia. Pokrój poprzecznie na 6 pasków, a następnie pokrój każdy pasek na 8 prostokątnych kawałków. Aby uzyskać czyste krawędzie, zanurz nóż w ciepłej wodzie i przetrzyj go szmatką między cięciami. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Jeśli linie w czekoladzie nie utrzymują swojego kształtu, niech czekolada Ustaw trochę dłużej i spróbuj ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 25 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn