Zupa Kurkowo-Warzywno-Jęczmienna

Zupa Kurkowo-Warzywno-Jęczmienna
Zupa z kurczaka-jarzynowa-jęczmienna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.13 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka worków szpinak liści baby, pieprz, zupa jarzynowa mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jarzynowa Zupa Jęczmienna Z Kurczaka, Jarzynowa Zupa Jęczmienna, oraz Jarzynowa Zupa Jęczmienna.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać jęczmień; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wyjąć z ognia; wymieszać szpinak i odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
3
Podawać z: czosnkowym tostem Cheddar
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
CzosnekCzosnek
TostyTosty

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn