Tygrys Bengalski Tandoori Masala

Tygrys Bengalski Tandoori Masala
Przepis Bengal Tiger Tandoori Masalan jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z cytryny, garam masala, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Masala Tea powder, jak zrobić Masala Tea powder lub Chai masala, Herbata Tiger, oraz Sałatka Z Tygrysem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jules Taylor Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Tętniące życiem wino z cytryną i białymi brzoskwiniami z delikatną powłoką wanilii i mrowieniem białego pieprzu. Zapewnia przyjemny suchy kręgosłup, a jednocześnie jest warstwowy i kremowy z miękką kwasowością i orzechowymi niuansami. Jest jasny i świeży z wielkim bogactwem i fakturą z dzikiego fermentu i zapewnia szczególnie długie, harmonijne wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia24
Magazyn