Tworzenie Tortu Weselnego

Tworzenie Tortu Weselnego
Tworzenie tortu weselnego wymaga około 4 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 104. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka słoika lemon curd, karton podwójny krem, Sznurek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Ślub wydarzenie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Projekt Tort Weselny: Ciasto Jest Pieczone, Tort Weselny, oraz Hawajski Tort Weselny.

Składniki

454Orzechy dowolne (posiekane)pół dżemu morelowego, resztę wykorzystasz późniejpół dżemu morelowego, resztę wykorzystasz później104Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonypasty do barwienia żywności w kremie, kości słoniowej i kolorze różowympasty do barwienia żywności w kremie, kości słoniowej i kolorze różowym200Orzechy dowolne (posiekane)czekolada batonowa (70% kakao), łamana na kawałkiczekolada batonowa (70% kakao), łamana na kawałki1426 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikarton podwójny kremkarton podwójny krem1białko jajabiałko jaja1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)FRUI CAKE-500g 1lb2oz white ready-to-roll lukier, kremowa pasta barwiąca żywnośćFRUI CAKE-500g 1lb2oz white ready-to-roll lukier, kremowa pasta barwiąca żywność1Ciasto czekoladowe 7kg 3LB 10oz biały gotowy do rolki lukier, kość słoniowa pasta barwiąca żywnośćCiasto czekoladowe 7kg 3LB 10oz biały gotowy do rolki lukier, kość słoniowa pasta barwiąca żywność200Orzechy dowolne (posiekane)cukier pudercukier puder1stojakchłodzeniechłodzenie104Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonygruby bębenek do ciasta o średnicy 35cm srebrny (podstawa)gruby bębenek do ciasta o średnicy 35cm srebrny (podstawa)1kgLEMON CAKE 2lb4oz white ready-to-roll icing , dusty pink pasta barwiąca żywnośćLEMON CAKE 2lb4oz white ready-to-roll icing , dusty pink pasta barwiąca żywność1jardobrej jakości twarożek cytrynowydobrej jakości twarożek cytrynowy500Orzechy dowolne (posiekane)opakowanie naturalne marcepanopakowanie naturalne marcepan6standardowe plastikowe pręty kołkowestandardowe plastikowe pręty kołkowe104Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonypręty kołkowepręty kołkowe104Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonydużo papieru odpornego na tłuszczdużo papieru odpornego na tłuszcz104Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonysznurek do pomiarusznurek do pomiaru104Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonymocne nożyczki kuchennemocne nożyczki kuchenne104Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonylong roll ING pinlong roll ING pin1x top tier, zobacz x top tier, zobacz " idzie dobrze z500Orzechy dowolne (posiekane)masło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone104Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonycienka deska do tortów o średnicy 15 cm, 23 cm i 30 cmcienka deska do tortów o średnicy 15 cm, 23 cm i 30 cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje104
Ocena Zdrowia4
Magazyn