Twaróg Żurawinowy

Twaróg Żurawinowy
Curd żurawinowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 23 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, masło, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Twaróg Żurawinowy, Twaróg Żurawinowy, oraz Tarta Z Twarogiem Żurawinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż żurawina pop.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Umieścić mieszaninę żurawiny w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej. Mieszankę żurawinową przecedzić przez cienkie sito nad miską; wyrzucić substancje stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Połączyć cukry i masło w misce; beat z mikserem na średniej prędkości, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Dodać żółtka i jajko, 1 na raz, ubijając dobrze po każdym dodaniu. Wymieszaj mieszankę żurawinową, skrobię kukurydzianą i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żurawinażurawina
żółtko Jajażółtko Jaja
SólSól
JajkoJajko
5
Umieścić mieszaninę w górnej części podwójnego kotła. Gotować na wolnym ogniu, aż termometr zarejestruje 160 i mieszanina zgęstnieje (około 10 minut), często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
6
Wyjąć z ognia; odstawić 5 minut. Wymieszać z likierem. Przykryć i przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn