Tuńczyk zapiekany z sezamem

Tuńczyk zapiekany z sezamem
Pieczony Sezam-crusted Tunan jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 759 kalorii, 83g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 13,1 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać bardzo steki z tuńczyka, płatki chilli, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć złoty brązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Chewy Brown Sugar & Brown Ale Cookies jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 91% to danie jest super. Tuńczyk zapiekany w panierce z sezamem, Tuńczyk zapiekany z sezamem, oraz Sezamowy tuńczyk & awokado z pikantnym makaronem z cukinią sezamową są bardzo podobne do tego przepisu.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn