Tuńczyk "London Broil" z kremem Wasabi
Tuńczyk "London Broil" z kremem Wasabi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 323 kalorie, 41g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 6,67 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, sól, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to London Broil, London Broil, oraz London Broil.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników; przetrzyj tuńczyka. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Odstawić 5 minut. Wymieszać z majonezem, kwaśną śmietaną, sokiem i sosem sojowym.
Przygotować grill do wysokiej temperatury.
Umieść steki na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania; grill 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać z kremem wasabi; posypać cebulą.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Merlot Dyrektora. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.