Tuńczyk i Fava Crostini

Tuńczyk i Fava Crostini
Tunan i Fava Crostini to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę plus 18 liści, sok z cytryny, strąki fasoli fava i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 81%. Spróbuj Fava Crostini, Favan i Ricotta Crostini, oraz Fava Bean Crostini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. ułóż plastry bagietki w jednej warstwie na blasze do pieczenia; plastry pędzla z 3 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Piec, aż chleb będzie chrupiący i złoty, o 15 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia. Zalać fasolę fava, następnie wrzucić fasolę do wrzącej wody i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Drenaż. Wyjmij fasolę ze skórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
5
Umieścić fasolę w małej misce; dodać pozostałe 1 łyżka oleju i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Połącz tuńczyka z olejem, mieloną czerwoną cebulą, posiekaną natką pietruszki i sokiem z cytryny w małej misce. Za pomocą widelca zacieru mieszaninę tuńczyka do grubej pasty. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SokSok
CytrynaCytryna
TuńczykTuńczyk
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Plastry bagietki, fasola fava i mieszanka tuńczyka można przygotować 4 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
BagietkaBagietka
TuńczykTuńczyk
8
Pozostawić plasterki bagietki w temperaturze pokojowej. Przykryć i schłodzić fasolę fava i mieszaninę tuńczyka oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
BagietkaBagietka
TuńczykTuńczyk
9
Mieszaninę tuńczyka podzielić między plasterki bagietki. Wierzch z fasoli fava i udekorować każdy z 1 pietruszki liść.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
BagietkaBagietka
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TuńczykTuńczyk

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Francis Ford Coppola Diamentowa Kolekcja Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot tradycyjnie był używany do mieszania miękkości i bogactwa w mieszanki Cabernet, ale teraz stał się jednym z najpopularniejszych czerwonych win z Kalifornii. Seria diamentów Francisa Coppoli z 1999 roku Blue Label Merlot jest hojna i bogata. Jest wytwarzany z niewielkich ilości Syrah i Cabernet Sauvignon, aby dodać osobowości i podnieść aromaty. Merlot jest starzony w nowych do trzyletnich beczkach z francuskiego dębu przez osiem miesięcy. Aromaty jagód i jeżyn z owoców wyróżniają się w nosie, które integrują się ze stylową jakością Tasty z dębu. Na podniebieniu identyfikowalne smaki malin i gęstych niebieskich owoców jammy łączą się z elegancką strukturą win, aby wspierać stylowe i długie wykończenie. Diamentowa Seria Merlot z 1999 roku jest niezwykle zachęcająca z wielkim bogactwem i urokiem; można ją pić teraz lub można ją odłożyć na dwa do pięciu lat.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn