Tuńczyk Ahi Z Kapustą

Tuńczyk Ahi Z Kapustą
Tuńczyk Ahi z kapustą to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 minuty. 6 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka miodu, czosnek w razie potrzeby, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z kapusty i tuńczyka z awokado i miętą, Zupa z tuńczyka z liści koniczyny, białej fasoli i jarmużu, oraz Smoky Kale and Potato cake and Red Kale surówka z szybko marynowanymi jabłkami dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W3 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Magazyn