Turcja Klub

Turcja Klub
Turkey Club może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $10.96 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 156g białka, 123g tłuszczu, oraz w sumie 2012 kalorie. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 5 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka kostek lodu, sól, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Turcja " Klub, Przystawki Do Klubu Indyka, oraz Indyk Club Bake.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wypełnionym 1/2 galonu wody, doprowadzić wodę do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać wszystkie składniki solanki i wymieszać. Pozostawić do wrzenia, a następnie chłodny bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Dodać indyka i umieścić w lodówce na 2 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Ułóż paski boczku na blasze z ciastkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Wstawić do piekarnika na 12-14 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć z piekarnika i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć indyka z solanki i umieścić na patelni. Pat suchy Indyk.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Połącz majonez, oliwę z oliwek, czosnek w proszku, cebulę w proszku, paprykę, włoską przyprawę, sól i czarny pieprz. Rozetrzyj tę mieszankę na całej piersi indyka i pod skórą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
RamięRamię
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
10
Umieść w piekarniku i piecz przez około 1 1/2 godziny lub aż indyk osiągnie 165 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu. Upewnij się, że indyk odpocznie przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Pokroić indyka i złożyć kanapki przez polewa 1 kawałek chleba z sosem majonezowym Cilantro, Indyk, boczek, inny kawałek chleba, sos majonezowy Cilantro, Indyk, pomidor, sałata, awokado, i ostatni kawałek chleba rozprzestrzeniania z sosem majonezowym Cilantro. Powtórz z pozostałym chlebem i składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
12
Połącz wszystkie składniki i dobrze wymieszaj.

Składniki

1awokado, pestkowe, obrane i pokrojone w plasterkiawokado, pestkowe, obrane i pokrojone w plasterki62 łyżki roztopionego masła1-1/2 szklanki startego sera cheddar potrójnie cheddar KRAFT® z nutą PHILADELPHIA®, podzielonego1-1/2 szklanki startego sera cheddar potrójnie cheddar KRAFT® z nutą PHILADELPHIA®, podzielonego23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeżo posiekane liście kolendryświeżo posiekane liście kolendry2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)2goździkiczosnek, rozbityczosnek, rozbity23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone1do dużego ziemniaka, pokroić w kostkęŻelki Life SaversŻelki Life Savers12 łyżeczki czosnku w proszkuPrzyprawa włoskaPrzyprawa włoska1zostawićSałataSałata2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1cebula w plasterkachcebula w plasterkach23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaramięramię23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calauncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1szczyptaSzczypta grubego czarnego pieprzuSzczypta grubego czarnego pieprzu1szczyptaSzczypta pokruszonych płatków czerwonej paprykiSzczypta pokruszonych płatków czerwonej papryki1sprigbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcąbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcą6liście1/2 gałązki rozmarynu1/2 gałązki rozmarynu0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1sprig1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1pomidor w plastrachpomidor w plastrach3kilogramypierś z indyka, płukanapierś z indyka, płukana1galonyświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)12chleb pszennychleb pszenny1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn