Turcja Klub

Turcja Klub
Turkey Club może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $10.96 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 156g białka, 123g tłuszczu, oraz w sumie 2012 kalorie. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 5 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka kostek lodu, sól, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Turcja " Klub, Przystawki Do Klubu Indyka, oraz Indyk Club Bake.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wypełnionym 1/2 galonu wody, doprowadzić wodę do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać wszystkie składniki solanki i wymieszać. Pozostawić do wrzenia, a następnie chłodny bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Dodać indyka i umieścić w lodówce na 2 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Ułóż paski boczku na blasze z ciastkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Wstawić do piekarnika na 12-14 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wyjąć z piekarnika i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Wyjąć indyka z solanki i umieścić na patelni. Pat suchy Indyk.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Połącz majonez, oliwę z oliwek, czosnek w proszku, cebulę w proszku, paprykę, włoską przyprawę, sól i czarny pieprz. Rozetrzyj tę mieszankę na całej piersi indyka i pod skórą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
RamięRamię
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
10
Umieść w piekarniku i piecz przez około 1 1/2 godziny lub aż indyk osiągnie 165 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu. Upewnij się, że indyk odpocznie przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Pokroić indyka i złożyć kanapki przez polewa 1 kawałek chleba z sosem majonezowym Cilantro, Indyk, boczek, inny kawałek chleba, sos majonezowy Cilantro, Indyk, pomidor, sałata, awokado, i ostatni kawałek chleba rozprzestrzeniania z sosem majonezowym Cilantro. Powtórz z pozostałym chlebem i składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
12
Połącz wszystkie składniki i dobrze wymieszaj.

Składniki

1awokado, pestkowe, obrane i pokrojone w plasterkiawokado, pestkowe, obrane i pokrojone w plasterki62 łyżki roztopionego masła10 uncji cienko pokrojonego, ugotowanego indyka, poszatkowanego10 uncji cienko pokrojonego, ugotowanego indyka, poszatkowanego2Spód: okruszki z herbatników grahamz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)2Spód: okruszki z herbatników grahamświeżo posiekane liście kolendryświeżo posiekane liście kolendry2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)2goździkiczosnek, rozbityczosnek, rozbity2Spód: okruszki z herbatników grahampółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone1do dużego ziemniaka, pokroić w kostkęŻelki Life SaversŻelki Life Savers1porcja startego parmezanuPrzyprawa włoskaPrzyprawa włoska1zostawićSałataSałata2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1cebula w plasterkachcebula w plasterkach2Spód: okruszki z herbatników grahamramięramię2Spód: okruszki z herbatników grahamuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1szczyptaSzczypta grubego czarnego pieprzuSzczypta grubego czarnego pieprzu1szczyptaSzczypta pokruszonych płatków czerwonej paprykiSzczypta pokruszonych płatków czerwonej papryki1sprigbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcąbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcą6liścieKapusta włoska, czyli pekińska, pokrojona w paski o grubości 2,5 cmKapusta włoska, czyli pekińska, pokrojona w paski o grubości 2,5 cm0warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala3Spód: okruszki z herbatników graham1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1sprig1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1pomidor w plastrachpomidor w plastrach3kilogramypierś z indyka, płukanapierś z indyka, płukana1galony1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego12chleb pszennychleb pszenny1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn