Turcja Enchiladas
Turcja Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 528 kalorii, 28g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, mleko i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas), Turcja Enchiladas, oraz Turcja Enchiladas.
Instrukcje
Margarynę roztopić na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i 2 łyżki pekan; gotować 3 minuty, aż cebula będzie miękka i pekan są tosty.
W dużej misce wymieszać serek śmietankowy, 1 łyżkę mleka, sól i kminek. Wymieszać w mieszaninie cebuli, indyk, i kolendry.
Rozłóż około 1/3 szklanki mieszanki indyka na tortille; zwiń i umieść, szew boki w dół, w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Połączyć 1 1/2 szklanki mleka, śmietany, jalapeos, i zupy w misce. Łyżka zupa mieszanka na tortille. Przykryć folią; piec w temperaturze 350 przez 35 minut.
Zdjąć folię; posypać mozzarellą i 1 łyżką orzechów pekan.
Piec dodatkowe 5 minut lub aż ser topi.