Turcja Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 528 kalorii, 28g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, mleko i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas), Turcja Enchiladas, oraz Turcja Enchiladas.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Margarynę roztopić na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać cebulę i 2 łyżki pekan; gotować 3 minuty, aż cebula będzie miękka i pekan są tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Zdjąć z ognia.
5
W dużej misce wymieszać serek śmietankowy, 1 łyżkę mleka, sól i kminek. Wymieszać w mieszaninie cebuli, indyk, i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Rozłóż około 1/3 szklanki mieszanki indyka na tortille; zwiń i umieść, szew boki w dół, w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Połączyć 1 1/2 szklanki mleka, śmietany, jalapeos, i zupy w misce. Łyżka zupa mieszanka na tortille. Przykryć folią; piec w temperaturze 350 przez 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować win Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 68 dolarów za butelkę.