Tunel tortu Krówkowego III
Tunnel of Fudge Cake III może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 822 kalorii. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, orzechy włoskie, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tunel tortu Krówkowego II, Tunel tortu Krówkowego, oraz Tunel tortu Krówkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 9 lub 10 calowy patelnia bundt.
Masło śmietankowe lub margarynę w dużej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości.
Dodawać jajka po kolei. Stopniowo ubijaj w cukrze i kontynuuj kremowanie, aż będzie lekkie i puszyste.
Ręcznie wymieszać mąkę, lukier krówkowy i orzechy włoskie, aż dobrze się wymieszają.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 60 do 65 minut. Schłodzić na patelni przez 2 godziny, a następnie wyjąć i w razie potrzeby schłodzić.
Skropić lukrem lub cukrem cukierniczym.