Tuna Linguine Primaveran jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.44 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 458 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać marchew i brokuły mix, bazylia, stałe tuńczyka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szynka i Linguine Primavera, Easy Tuna Primavera, oraz Kremowy Tuńczyk Primavera.
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.