Trzydrożny makaron czosnkowy z fasolą i papryką

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać trzy sposób czosnek makaron z fasolą i papryką spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 351 kalorii, 16G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 199 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, parmigiano-reggiano, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Spróbuj Czosnek parmezan makaron z kurczakiem i pieczoną papryką, Papryka faszerowana fasolą plus dodatek kalafiora i fasolki szparagowej z sosem cytrynowo-maślano-czosnkowym, oraz Patelnia do makaronu z czosnkiem cytrynowym z zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zarezerwuj 6 dużych ząbków czosnku. Włożyć Pozostałe goździki do 2 szklanek zimnej wody, następnie dusić w małym rondlu, przykrytym, aż czosnek będzie bardzo miękki, około 30 minut. Rezerwa 1/2 szklanki płynu do gotowania czosnku, następnie odsączyć czosnek na sicie.
Przecier ugotowany czosnek z reserved płynem do gotowania i 1 łyżeczką soli w blenderze do uzyskania gładkości.
Podczas gdy czosnek simmers, pieczone papryki na stojakach palników gazowych na dużym ogniu, obracając szczypcami, aż skórki są czernione, 10 do 12 protokół (lub papryki broil na patelni brojlerów o 5 cali od ciepła, obracając od czasu do czasu, o 15 protokół).
Przenieść do miski i przykryć szczelnie folią, a następnie odstawić na 20 minut. Paprykę obrać, odrzucając łodygi i nasiona i pokroić na kawałki 3/4 cala.
2 ząbki czosnku wymieszać z tymiankiem i pozostałą łyżeczką soli za pomocą dużego noża.
Przelać wraz ze szpinakiem do dużej miski.
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodąnietil al dente.
Drobno posiekać pozostałe 4 ząbki czosnku i gotować w oleju w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż blady złoty, 3 do 5 protokół.
Dodać paprykę i gotować, mieszając, 3 protokół.
Dodać fasolę i przecier czosnkowy na patelni i doprowadzić do duszenia na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Doprawić solą i pieprzem.
Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, a następnie spuścić makaron.
Dodaj makaron, sos, ocet, i ser do szpinaku i czosnku w misce i wrzucić do połączenia. (
Dodać trochę zarezerwowanej wody do gotowania, jeśli mieszanina jest sucha.)
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "
Każda porcja zawiera około 311 kalorii i 5 gramów tłuszczu.
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "